Menukaart


  • 3-Gangen keuze menu

    26,50

    Voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht of kop koffie/thee.

voorgerechten

  • Carpaccio

    Dun gesneden rundvlees met parmezaan, truffelolie, pijnboompitjes, zongedroogde tomaten en rucola
  • Wildragout

    heerlijk huysgemaakte wildragout geserveerd in een bladerdeegbakje
    Aanrader!

Soepen

  • Huysgemaakte tomatensoep

    Verse huysgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes van rund
  • Flädlessuppe

    Stevige groenten bouillon met in reepjes gesneden huysgemaakte gekruide flensjes
    Vegetarisch
  • Tuften un Plum

    dit traditioneel gerecht komt uit het Duitse Meckelenburg. Een deftige aardappelsoep (tuften) met pruimen (plum) en spek. *vegetarisch mogelijk
    Vegetarisch mogelijk

Salades

  • Salade geitenkaas

    Gemengde sla met rode ui, rode en witte druiven, verwarmde geitenkaas met honing en amortomaatjes
    Vegetarisch
  • Herfstsalade met paddestoelen

    Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry’s en roquefort kaas
    Vegetarisch

Pasta’s

  • Käsespätzle

    Een van de wel beroemdste Zwabische gerechten zijn de Spätzle. Huysgemaakt zoals omi dat vroeger al deed.
    Vegetarisch
  • Käsespätzle met bacon

    Spätzle met bacon-kaassaus vermengd en gegratineerd in de oven. Het pannetje wordt geserveerd met salade.

Vis

  • Vispannetje Stadshuys

    Een overheerlijk en rijkelijk gevuld vispannetje met tal van vissoorten en daarbij pommes duchesse. eentje om echt van te smullen!
  • Gamba’s

    Gepelde gamba's gebakken in een heerlijke knoflook-kruidenmelange met friet en sla

Vlees

  • Pannetje Hazenpeper

    Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed pannetje hazenpeper geserveerd met puree van aardappel en gestoofde rode kool
    Aanrader!
  • Jägerschnitzel

    Gepaneerde kalkoenschnitzel met onze speciale jägersaus geserveerd met sla en friet
  • Kipsaté

    Met huysgemaakte satésaus, ananas, gebakken uitjes atjar en kroepoek
  • Spareribs

    Heerlijke malse spareribs bereid in huysgemaakte marinade
  • Ierse Angus biefstuk

    Supermalse Ierse Angus biefstuk geserveerd met onze speciale jägersaus, herfstgroenten en frietjes

Duitse specialiteiten

  • Schupfnudel-pannetje

    Schupfnudeln in een pannetje met prei, tomaatjes en een lichte roomsaus
    Vegetarisch
  • Deutsche platte

    Een rijkelijk gevulde plank vol lekkers uit de duitse keuken, combi van Fleischkäse, duitse frikadelle, curryworst en zuurkool
  • Deutsche combi

    Combi van fleischkäse en duitse frikadelle
  • Deutsche frikadelle

    2 Duitse frikadelle met warme currysaus en frietjes
  • Curryworst met friet

    Duitse braadworst in plakjes met warme currysaus
  • Fleischkäse

    Duitse lekkernij wordt warm geserveerd met een spiegelei, friet en echte beierse zoete mosterd

Nagerechten

  • Creme brulé

  • Coupe caramel

    Vanille-ijs met huysgemaakte caramelsaus, gehakte walnoten en slagroom
  • Chef special

    Ijs opgeklopt met likeuren
    Chef's Special!
  • Apfelstrudel

    Met huysgemaakte vanillesaus, een bolletje vanille-ijs en slagroom